EMDR-YHDISTYS

Suomen EMDR-yhdistys

Suomen EMDR-yhdistyksen tarkoitus on tukea jäseninä olevien EMDR-terapeuttien tiedon ja taidon lisäämistä
sekä olla mukana kansainvälisessä yhteistyössä ja tutkimuksessa
.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys:

- Tiedottaa EMDR-menetelmästä yleisesti ja ammatillisella tasolla.
- Tiedottaa jäsenille ajankohtaisista EMDR:ään liittyvistä asioista.
- Valvoo ja kehittää EMDR-menetelmän suomalaisia koulutus- ja kelpoisuusnormeja.
- Osallistuu kansainväliseen yhteistyöhön EMDR:n alalla.
- Pitää rekisteriä yhdistyksen jäsenistä ottaen huomioon henkilörekisterimääräykset.
- Tekee yhteistyötä Suomen EMDR-koulutuksista vastaavan organisaation kanssa.
- Luo ilmaiset kotisivut yleisölle ja jäsenistölle.
- EMDR II-vaiheen suorittaneilla jäsenillä on mahdollisuus ilmoittaa yhteystiedot yhdistyksen sivuilla terapeuttiluettelossa.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on suorittanut EMDR I-tason hyväksytysti ja joka hyväksyy yhdistyksen säännöt.

Kannattajajäseniksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Yhdistys on EMDR Europe Associationin jäsenyhdistys.

Yhdistyksen vuosittain valittavaan hallitukseen kuuluvat 2016-2017:
Markus Heinimaa (puheenjohtaja)
Aku Kaura (rahastonhoitaja)
Nina Lyytinen (sihteeri, HAP vastaava)
Auli Joutsenoja (lapsitoiminnan vastaava)
Tuija Turunen (varapuheenjohtaja, tiedotusvastaava, tiedevastaava)
Peter Wallin (sertifiointivastaaava)
Sari Honkanen (netti, ja jäsenrekisterivastaava)
Susanna Mäkinen (varajäsen)
Sanna Uusitalo (varajäsen)

SUOMEN EMDR-YHDISTYKSEN JÄSENEDUT 2016-2017

• EMDR-yhdistys tarjoaa EMDR-terapeuteille keskitetyn ja laadultaan valvotun yhteydenpitokanavan
  • www.emdr.fi -sivujen intranettiin pääsy: emdr-artikkeleita, mittareita, yms.
  • Terapeuttilistalle omat yhteystiedot kun 2.vaiheen koulutus on suoritettu (www.emdr.fi)
  • Maksuton osallistuminen alueryhmään kotipaikkakunnalla: kollegiaaliset keskustelut EMDR-kokemuksista ja uusista metodeista, säännöllinen vertaistuki, mahdollisuus organisoida EMDR-työnohjausta
  • Alennusta yhdistyksen järjestämistä koulutuksista
  • Osallistuminen jäsentilaisuuksiin, joissa EMDR-aiheinen esitys (1-2 kertaa vuodessa)
  • Jäsentiedotteet
  • Yhdistys toimii linkkinä EMDR-Eurooppaan ja välittää ajantasaista tietoa

_____________________________________________________________________________________

Jäsentietolomake

Tällä lomakkeella voit liittyä EMDR-yhdistyksen jäseneksi.
Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä kun olet suorittanut EMDR-I koulutuksen.

Jäseneksi liittyminen:

1.
Maksa yhdistyksen tilille jäsenmaksu 60 € + liittymismaksu 10 € = yhteensä 70€.

Tilinumero: Danskebank FI56800017 71044477 / SuomenEMDR-yhdistys ry.

2. Huom! Muistathan lisätä maksusuorituksen viestiosioon henkilön nimen, jonka jäsenmaksusta on kysymys.

3. Täytä alla oleva Jäsenyystiedot-lomake ja lähetä se EMDR-yhdistykseen lomakkeen alareunassa olevalla Lähetä-painikkeella

4. EMDR-yhdistyksen hallitus hyväksyy Sinut jäseneksi kokouksessaan kun sekä liittymismaksu, jäsenmaksu, että jäsentietolomake on tullut yhdistyksen hallitukseen.

Kun olet suorittanut EMDR-II koulutuksen, voit liittää omat tietosi yhdistyksen sivuilla olevaan terapeuttirekisteriin.
Jäsenasioissa yhteys osoitteeseen emdrsuomi@gmail.com

Jäsenyystiedot
Muista täyttää jäsentietolomakkeeseen henkilön nimi, kenen jäsenmaksusta on kysymys, sekä lopuksi lähettää tiedot klikkaamalla LÄHETÄ-nappia lomakkeen alalaidassa!

Nimi:
Osoite:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Ammatti/arvo:

Psykoterapiakoulutus ja suoritusvuosi :
EMDR I :
EMDR II:

Roskapostinsuodatin. Kirjoita koodi varmistaaksesi että haluat lähettää lomakkeen!
Koodi: <- kirjoita kenttään mailemdr

Lähetä lomake alla olevalla napilla!